III
Tak Cię kocham, że aż boli,
Tak Cię kocham, że aż strach.
Zniewoliłeś moje myśli,
Zniewoliłeś moje ja.
Tak Cię kocham, że aż boli,
Tak Cię kocham, że aż strach.
Zniewoliłeś moje myśli,
Zniewoliłeś moje ja.
w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Pracowałeś w Norwegii? Musisz rozliczyć się z podatku, jednak nie wiesz do jakich ulg masz prawo? Sprawdź o co możesz się ubiegać i odzyskaj przysługujący Ci zwrot podatku. O jakie ulgi można wnioskować? odpis za dojazdy do pracy, odpis za podróże do Polski, odpis za ponoszone koszty związane z wyżywieniem i zakwaterowaniem w Norwegii, odpis rodzicielski, związany z kosztami pobytu dziecka w żłobku, przedszkolu lub na zajęciach dodatkowych, odpis odsetek od kredytu hipotecznego w Polsce, ...
Copyright © Inventive Logic sp. z o.o. sp. k. 2008 - 2025. Wszelkie prawa zastrzeżone. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Portal nie ponosi odpowiedzialności za publikowane treści użytkowników!
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.